Algemeen

Nieuwe sponsor: Namgrass.com – marktleider in kunstgras

Met trots presenteert Kartworld Namgrass.be als nieuwe sponsor voor volgend seizoen. Als één van Europa’s toonaangevende kunstgrasbedrijven, is NAMGRASS.be een zeer snel groeiend en verticaal geïntegreerd kunstgrasbedrijf dat hoogwaardige kunstgrasproducten ontwikkelt, produceert en verkoopt voor residentiële toepassingen.

Dankzij een unieke verticale structuur beschikt NAMGRASS.be over de capaciteit om constant te innoveren, en dit op elk niveau van de cyclus. NAMGRASS.be heeft het totale kwaliteits- , productie- en distributieproces in eigen handen. Zo blijft NAMGRASS.be pionier in kunstgrasproducten.

Originele innovaties zorgen ervoor dat tegemoet wordt gekomen aan de noden van onze klanten.

Via de website van Namgrass.be kunt u een gratis staal aanvragen om op deze manier kennis te maken met het unieke product.

Onderstaande video legt de voordelen uit en toont u hoe kunstgras geplaatst wordt.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *