VW Fun Cup

VW Fun Cup Zolder met Charles

De laatste wedstrijd van het seizoen werd verreden op het Circuit van Zolder. Deze keer reed Sébastien samen met Charles Windels en Arnaud Quédé. Charles is de zoon van Geert Windels en hij maakt zijn eerste stappen in de autosport. Ideaal voor hem om te kunnen leren van de oudere garde. De kwalificatie was een loterij omdat het na 5 minuten begon te regenen en niemand zijn tijd kon verbeteren. Charles nam de start vanaf P27 en hield de auto op een vochtige baan onder controle.

We bleven de ganse race uit de problemen waardoor we naar voor opschoven. Met deze auto en de beperkte testtijd was een topresultaat uitgesloten dus was het een kwestie van geen fouten te maken en Charles ervaring te laten opdoen. Charles heeft zeer goed gereden en bewezen dat hij talent heeft! Tracklimits respecteren is nog een werkpuntje omdat we daarvoor een Stop & Go straf kregen die ons veel tijd gekost heeft maar dat hoort er allemaal bij. Uiteindelijk zijn gefinished op plaats 17 van de 47 deelnemers.

Bedankt aan AC Motorsport voor de ondersteuning en aan alle sponsors!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *