VW Fun Cup

VW Fun Cup vuurdoop voor Benoit

Ter promotie van de autosport kreeg Kartworld de vraag als ik geen dokter kende. Initieel dacht ik om assistentie te verlenen op het circuit dus ik gaf een naam door. Bleek het zijn om zelf te rijden en die persoon kon niet waarna ik meteen dacht aan Benoît Cornette. Met zijn rally ervaring was dit zeker de geknipte persoon en hij was meteen verkocht voor het idee.

Deze week heeft hij zijn eerste testdag gereden en hij heeft meteen getoond dat er potentieel in zit. Met een team van 5 dokters gaan ze deelnemen aan de 25h van Spa Francorchamps in juli dus we kijken uit naar hun verdere verhaal.

Het team van AC Motorsport zal instaan voor de technische ondersteuning.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *