VW Fun Cup

Pech op Magny Cours

De tweede van het seizoen en deze keer op het circuit van Magny-Cours. Omdat Arnaud andere verplichtingen had kwam Geert Windels aansluiten.

Op vrijdag werd de kwalificatie gereden en we hebben even moeten zoeken om een afstelling te vinden. Andere teams waren daar al van donderdag maar dit was voor ons niet haalbaar. We misten dus nog wat snelheid.

De wedstrijd op zaterdag begon in de regen wat goed was. Benoit nam een voorzichtige start waarna Sébastien in de regen wat plaatsen kon goedmaken. We reden 3de in de Pure klasse met een voorsprong van 1 ronde op onze achtervolgers die het in de regen moeilijk hadden.

In de 2de stint ging het wel fout zoals je op de video kan zien. Een tragere deelnemer kon er niet tegen dat ik hem inhaalde en ramde mij van de baan. Een podium konden we nu wel vergeten en na een korte stop in de pits konden we verder rijden. Ongevallen kunnen steeds gebeuren maar dit was express en nadien kon er ook geen sorry af want het was zogezegd mijn schuld omdat ik de deur dicht deed.

Nu aftellen naar de 8u van Spa-Francorchamps.

Video is beschikbaar op onze facebook pagina of hieronder via YouTube.

En een video van de aanrijding [ Facebook video link ]

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *