VW Fun Cup

2017 VW Fun Cup Mettet – 11de plaats

Naar jaarlijkse gewoonte een wedstrijd van 10u op het circuit van Mettet. Deze keer terug met de #72 van MTE Racing. Co-piloten zijn de broers Stijn en Pieter Verlinde. Gekwalificieerd op plaats 23 op 39 wagens.

Pieter nam de start en reed een zeer goede stint naar P12. Tijd om z’n broer Stijn te laten rijden en voor hem was het meteen zijn allereerste wedstrijd. Viel ook niets op aan te merken, zonder fouten stint afgewerkt. Door onze pitstop tijdens de SC lag Stijn zelfs even op P5 al wisten we dat we dat niet gingen kunnen houden maar het is toch altijd eens leuk om te zien 🙂 Sébastien zijn beurt die ook geen fouten maakte en de wagen op P11 terug gaf aan Stijn. Deze positie hebben we vanaf dan niet meer afgegeven dus een mooi resultaat behaald!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *